Werkwijze

Bij Heerema Belastingadviseurs werken we pro-actief. Dat wil zeggen, wij wijzen u actief op de bestaande mogelijkheden in het fiscaal recht en wachten niet af tot er toevallig iets ter tafel komt.

We verwerken we niet alleen de droge cijfers, we verbinden er eveneens een gedegen analyse aan. Een analyse die we vervolgens koppelen aan fiscale en juridische mogelijkheden en aan uw persoonlijke wensen en omstandigheden.

De Nederlandse wet- en regelgeving verandert continue. Wij zijn op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in het vakgebied door regelmatig bijscholingscursussen te volgen. Uiteraard houden wij onze klanten ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Indien er zeer specialistische kennis vereist is, treden we, na overleg met de cliënt, in contact met externe adviseurs zoals advocaten en notarissen.

Heerema Belastingadviseurs is een betrokken en betrouwbare gesprekspartner. Eén die pal naast u staat, afspraken stipt nakomt en u van de voortgang van werkzaamheden op de hoogte houdt.